AXN направи списък с 10+1 "най-лоши" филми за годината

30.12.2016 г.
AXN направи списък с 10+1 Телевизионният канал AXN, който е собственост на Sony Pictures, днес излезе със собствена класация на топ най-слабите филми за изтичащата 2016 година.

В нея се казва:
"2016 г. предложи на зрителите някои страхотни филми, но за съжаление не липсваха и ужасни и разочароващи ленти. Ето нашият списък с най-лошите филми от годината – не ги гледайте в никакъв случай!"

1. Warcraft: Началото (Universal Pictures/ Blizzard Entertainment)
Като начало това е една абсурдна идея. Blizzard правят страхотни игри, но не всяка изумителна игра е подходящ материал за филм - и тази определено не е. А само като се замислим, че този сложен CGI хаос е дело на режисьора на такива интересни ленти като „Луна“ (2009 г.) и „Първичен код“…

2. Алиса в Огледалния свят (Walt Disney)
Продължението на „Алиса в Страната на чудесата“ не е дело на Тим Бъртън, който е съвършен във всяко отношение. Липсва въображението, визията и атмосферата от предходната лента. Освен това, като че ли актьорският състав работи на автопилот.

3. Денят на мама (Open Road Films)
Последното продължение от трилогията романтични комедии на Гари Маршал (започваща с „Денят на влюбените“, 2010 и „Новогодишна нощ“, 2011) е толкова скучно, че ни накара да се замислим защо Дженифър Анистън е решила да изпълни ролята на раздразнителната самотна майка. И дали Джулия Робъртс е толкова задължена на Маршал, че се е наложило да участва в тази боза?

4. Девет живота (EuropaCorp)
Тази комедия, която разказва за Кевин Спейси, превръщащ се в котка, е толкова скучна, че ни се иска никога да не беше правена. Да видим Кевин Спейси и Кристофър Уокън в толкова посредствена лента е просто тъжно.

5. Yoga Hosers (непрожектиран в България филм с реж. Кевин Смит, "(Invincible Pictures")

6. Ох, на дядо! (Lionsgate)
Когато видим Робърт Де Ниро, един от най-великите актьори на всички времена, в ролята на разгонен и противен дядо в компанията на Зак Ефрон, това ни кара да се запитаме какво се е случило с морала в Холивуд.

7. Precious Cargo (непрожектиран в България филм с реж. Макс Адамс, "Lionsgate")
Изобщо не можем да проумеем как изобщо Брус Уилис се е съгласил да участва в тази долнопробна екшън лента.

8. Боговете на Египет (Summit Entertainment)
Нещо, което е замислено като история за смъртен египетски герой, който се съюзява с бог, за да спаси света от Сет, завършва като неуспешен опит да бъде спечелена аудиторията с (нетолкова) епични декори, остаряло CGI и ужасен сценарий.

9. Зулендър 2 (Paramount Pictures)
Макар че бяхме развълнувани относно продължението на първия филм (който все още ни кара да се смеем), то се оказа лишен от вдъхновение, скучен фестивал на камео участия, като нито едно от тях не ни зарадва с нещо специално.

10. Моята голяма луда гръцка сватба 2 (Universal Pictures)
Първият филм, макар и сладникав, имаше страхотен успех. При този случаят не е такъв. И за съжаление името на Том Ханкс е част от този проект – той е един от продуцентите.

11. Отряд самоубийци (DC Entertainment/ Warner Bros.)
Може би най-голямото разочарование сред филмите от тази година. С такива паметни злодеи като Харли Куин, Килър Крок и Дедшот очаквахме някакви забавни моменти и страхотен екшън. Колко наивно от наша страна. Филмът е скучен, злодеите са посредствени, липсва сюжет, Жокерът е ужасен и потенциалът на почти всички герои е пропилян. Колко жалко, ние наистина искахме да е страхотен.
Copyright © 2024 Dir.bg.