Принцеса Лея ще бъде компютърно добавена в "Епизод IX"?

06. 01. 2017 г.
Принцеса Лея ще бъде компютърно добавена в "Лукас Филмс" проучват възможностите за компютърно генериране на образа на принцеса Лея, след смъртта на Кари Фишър. Звездата от сагата почина през декември миналата година, а нейната героиня трябваше да се появи и в "Епизод IX".

От студията съобщиха, че повечето сцени с нейно участие в предстоящата VIII част от "Междузвездни войни" вече са заснети, но все още има ключови моменти, които остават под въпрос. Едната от тях включваше участието на Марк Хамил, а другата - Адам Драйвър, според която те застават в открита конфронтация (Драйвър играе синът на принцеса Лея).

Съгласно сценария на деветата част, Кари Фишър трябваше да има голяма ключова роля. Режисьорът на този филм - Колин Тревъроу ще се срещне с президента на "Лукас филм" - Катлийн Кенеди, за да обсъдят възможните опции.

А те не са много - или трябва да се редуцира присъствието на принцеса Лея, да се преработи цялостно сценария или да се направи опит за компютърно генериране на образа, в който трябваше да се превъплъти починалата актриса. Със сигурност, обаче компаниите имат достатъчно време да преосмислят действията си.
Copyright © 2024 Dir.bg.