Шая ЛаБаф арестуван за хулиганство

26.01.2017 г.
Шая ЛаБаф арестуван за хулиганствоДнес звездата от "Американски мед", 30-годишният Шая ЛаБаф бе арестуван за кратко, обвинен и след това пуснат на свобода, съобщава Variety.

Причината е, че пред музей в Ню Йорк актьорът е хванал за шала младеж на 25 години, при което леко го е одраскал и след това го е блъснал, а младежът паднал на земята. Някой е сигнализирал на полицията, която е арестувала ЛаБаф по подозрение в хулиганство и притесняване. Жертвата не е потърсила медицинска помощ и е останала на мястото на инцидента. След това ЛаБаф е бил обвинен и освободен.

Актьорът е заел позиция пред Музея на движещите се образи в нюйоркския район Куинс, където планира да остане до края на мандата на новия американски президент Доналд Тръмп. Той изтича през януари 2022 година.

ЛаБаф припява "Той няма да ни раздели" (“He will not divide us”) като част от обществен арт-проект, разчитащ на участието на минувачите. Пърформънсът, който се изпълнява заедно с двама партньори на ЛаБаф, се стриймва на живо през интернет, а публиката се приканва да се присъедини.

По-рано тази седмица актьорът разказа пред информационна агенция AP, че проектът не е "анти-Тръмп", а "анти-разделение". "Казвам само - бъдете добри едни към друг!", подчерта той.
Copyright © 2024 Dir.bg.