Нови кадри от вълшебния свят на "Красавицата и звяра"

31.01.2017 г.
Нови кадри от вълшебния свят на Според създателите на игралната версия на класическата анимация на Дисни, тя ще бъде по-мрачна и реалистична от анимационната класика от 1991 г., но няма да губи и частица от нейната магия и очарование.

Вижте финалния трейлър (със субтитри на български език, 2:25 мин.).

Станете свидетели на незабравимата история на умната, прекрасна и независима млада дама Бел (Ема Уотсън), която жертва себе си, за да спаси баща си (Кевин Клайн) от плен в замъка на Звяра (Дан Стивънс).

Тя се сприятелява с очарователната омагьосана прислуга в замъка, а възникналата искрена и неподправена любов ѝ позволява да погледне отвъд страховитата външност на Звяра и да открие доброто му сърце. Ще успее ли и този път Бел да развали проклятието, преди да е паднало и последното листенце на омагьосаната роза и принцът да остане Звяр завинаги, или създателите са ни приготвили нов прочит на класиката?

Освен незабравимите и обичани от всички песни от оригиналната анимация, новата игрална версия на "Красавицата и звяра" ще предложи и 3 изцяло нови песни, дело на композитора Алън Менкен ("Аладин"), носител на 8 Оскара, и на писателя и автор на текстове Тим Райс ("Цар Лъв", "Евита"), носител на 3 Оскара.
Две от тях – "How Does A Moment Last Forever" и "Evermore" – ще бъдат в изпълнение на Селин Дион и Джош Гробан.

В главните роли ще видим още Люк Евънс като Гастон – красив, но плиткоумен селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон.

Във филма с гласовете си ще участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.
Copyright © 2024 Dir.bg.