Манголд иска спин-оф на "Логан: Върколакът"

19.02.2017
Манголд иска спин-оф на Безспорната звезда на новата екшън-фантастика на нюйоркския режисьор Джеймс Манголд е Хю Джакман в ролята на мутанта Х-24. Образът на детето-мутант Х-23 обаче особено привлича Манголд, който в петък заяви, че би желал да го разработи в евентуален спин-оф на "Логан: Върколакът".

"Х-23" с име Лора Кини е изиграна от детето-актриса Дафни Кийн. 11-годишната британка е от актьорско семейство в Лондон, дъщеря на английски актьор и испанска актриса и театрална режисьорка. Героинята й е природна сила, способна самостоятелно да противостои на Х-Мен-ветерани като Върколакът (Х-24) или професор Х. Според изданието "/Film", тя ще привлече допълнителен брой фенове и е от голямо значение за това, хората да отидат да гледат филма.

В интервю отпреди седмица за канадския развлекателен сайт "We Got This Covered", основан като блог от трима студенти, Джеймс Манголд обсъжда възможността за спин-оф около Х-23, като казва: "Мисля, че Дафни е невероятна във филма и съм влюбен в идеята да видя нов филм около нейния образ. Това би било нещо, в което бих се включил с готовност! Едно от нещата, които аз "сложих на масата", беше именно решението - да опитаме да направим филм за семейството и да въведем Лора и нейния натиск във връзка с болнавостта на Чарлз".

Дафни Кийн и Хю Джaкман в сцена от филма:


Въпреки това изявление е ясно, че такъв проект засега е съвсем теоретичен. В друго интервю режисьорът потвърждава, че към този момент няма нищо официално. "Зная, че Кийн иска да играе. Зная, че бе феноменална в този филм. И не мога да се сетя за някаква причина, поради която студиата не биха имали интерес. Но към настоящия момент никой не работи по това".

Филмът все още не е на екран и публиката още не познава Х-23, поради което няма нищо чудно, че продуцентите не говорят за бъдещ спин-оф. В близко бъдеще обаче, този разговор вероятно ще стане актуален.


Сред непосредствените ангажименти на 53-годишния Джеймс Манголд е екранизация за "YRF Entertainment" ("Принцесата на Монако") на биографичната книга "Да прелъстиш Ингрид Бергман" (2012 г.) на английския писател Крис Грийнхалдж. В по-далечна перспектива е работата му с "Disney" по екранизация на романа "Двадесет хиляди левги под водата" (1870 г.) на френския писател Жул Верн.

Джеймс Манголд
Copyright © 2024 Dir.bg.