Детайли от новия трейлър на "Колите 3"

22.02.2017 г.
Детайли от новия трейлър на На 16 юни в кината у нас и на 3D, Маккуин Светкавицата се изправя пред най-голямото си предизвикателство. В "Колите 3", притиснат от новото поколение безумно бързи коли - които бавно, но сигурно завземат спорта, - Маккуин преживява сериозна катастрофа, след която вече не е същият...

Вижте трейлъра (1:33 мин., дублиран на български език).

Ще успее ли да преодолее травмата и ще намери ли сили да се върне на пистата и отново да бъде шампион?
Във видеото виждаме още подробности за това, как се развива животът на легендата Маккуин - озвучен в оригинал от Оуен Уилсън. Светкавицата ще трябва да вземе съдбата си в собствените си гуми и отново ще докаже, че нищо не е приключило, докато той не реши!

За да се върне отново в играта и пак да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирес, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да му върне шампионската титла. Маккуин не забравя и завета от своя учител – мъдрия и опитен Док Хъдсън. Невероятният Хъдсън Хорнет, трикратен победител в състезанията за Купата Пистън, дава на младия състезател най-ценния съвет: как да се справя с опасните и неочаквани завои и обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание с много по-млади, модерни, бързи и тунинговани коли.

Режисьор е Брайън Фий, а продуцент – Кевин Риър.
Вижте и нови кадри във фотогалерията към филма.

Повече за поредицата:
Първите две части – Колите и Колите 2 - са донесли на своите създатели общ бокс офис от над $1 милиард, като в България все още държи челно място в сърцата на малки и големи, радвайки се на огромна популярност. Първата част спечели "Златен глобус" за най-добър анимационен филм, както и две награди "Ани" за най-добра анимация и най-добър саундтрак на анимация.

Композиторът Ранди Нюман спечели "Грами" за най-добра песен ("Our Town"). "Колите" има и номинация за Оскар за най-добър анимационен филм, както и за оригинална песен. "Колите 2" има номинация за Златен глобус за най-добра анимация.
Copyright © 2024 Dir.bg.