Кристен Стюарт с необичайна прическа заради "Underwater"

08.03.2017 г.
Кристен Стюарт с необичайна прическа заради 26-годишната Кристен Стюарт се появи пред смаяната публика в лос Анджелес с прическа първи номер. Тя бе почти неузнаваема, като двойник на рапъра Еминем, коментира таблоидът "The Sun".

Медийният скрининг на парижкото мистъри "Личен купувач" на 7 март се състоя в Carondelet House, след като предния ден имаше закрита прожекция само за членове на Film Independent и на LACMA, местния арт музей, в неговия киносалон "Bing". Тогава Стюарт и режисьорът-сценарист Оливие Асаяс презентираха филма чрез свободна дискусия.

Избелената къса подстрижка на Стюарт веднага събра погледите към импровизирания червен килим в залата, използвана най-вече за сватби, а актрисата като че още не бе свикнала с новия си стил. Все пак тя видимо му се наслаждаваше и с радост позира на фотографите. Резкият контраст с досегашните й дълги тъмнокафяви коси успя да шокира феновете.


По информация на "Варайъти", прическата е свързана с една от следващите роли на Стюарт, а именно в екшън трилъра "Underwater" на  Chernin Entertainment / 20th Century Fox. В него подводен научен екип е принуден да оцелява след земетресение, режисира Уилям Юбанк, а главната мъжка роля е за Ти Джей Милър. Проектът е на фаза предпродукция и засега отсъства от графика с премиери на студиата. Снимките започват в края на този месец в Ню Орлиънс.

Кристен Стюарт очевидно се е подстригала през нощта между двете прожекции, като информация за това даде в Туитър нейната гримьорка Джилиан Демпси, както и в Инстаграм - нейната фризьорка Бриджит Брейгър, която се похвали с резултата от своята работа.


Copyright © 2024 Dir.bg.