"Спасители на плажа" - детайли от новия трейлър

23.03.2017 г.
Новият трейлър на "Спасители на плажа" затвърждава очакванията, че началото на кинолятото ще е изпълнено с живописни плажове, мускулести мъже, красиви жени и няколко престъпления за цвят...

Вижте го (2:05 мин., с български субтитри).

Дуейн Джонсън този път се превъплъщава в ролята на култовия телевизионен образ от 1989-2001 г. – Мич Бюканън, като го подсилва със солидно количество мускули. Скалата има нелеката задача да върне старата слава на безстрашните Спасители, а за тази цел на помощ се явява вярващият в себе си, но несериозен Зак Ефрон. Дали обаче ще успее или реномето на Спасителите ще бъде сринато завинаги?

Освен Ефрон, съдбата изправя на пътя на Скалата и прелестната Приянка Чопра (сериала "Куантико"), чиято поява, вместо радост за окото, носи взривоопасна комбинация от наркотици, убийство и труп на плажа, над който бди Скалата. Той, разбира се, няма да остане безучастен и заедно със своя екип се нагърбва със задачата да спре изкусителната индийка!

Редом до Скалата и Ефрон застават не по-малко атрактивните Алекзандра Дадарио, Кели Рорбак, Илфенеш Хейдра, Джон Бас и др., като все още очакваме как и в какви роли ще се включат легендарните Памела Андерсън и Дейвид Хаселхоф.
Copyright © 2020 Dir.bg.