Джоузеф Гордън-Левит в музикална комедия с Чанинг Тейтъм

25.03.2017 г.
Джоузеф Гордън-Левит в музикална комедия с Чанинг ТейтъмДвете американски звезди - Джоузеф Гордън-Левит и Чанинг Тейтъм - ще играят в нова музикална комедия на Universal, която ще има рейтинг R (не се препоръчва за деца под 17 г.), съобщава Варайъти. Работното й заглавие е "Wingmen" - "Приятели за свалки", жаргон с произход от изтребителната авиация (wingman - "прикриващ пилот", популяризиран от филма "Топ гън" 1986 г.).

Юнивърсъл спечелиха питч за проекта, организиран миналата година от Гордън-Левит и сценариста на "Внедрени в час" Майкъл Бакол, който доведе до война на наддаване между студиата. Историята е за двама пилоти, приземили се след авария в Лас Вегас. Според източници на изданието, сюжетът е смес между "Перфектният ритъм" и скандалния театрален мюзикъл "Книгата на мормона" заедно с хитове от Топ 100 с привкус на хумор за възрастни.

След като за режисьорския стол Universal ухажваха имена като Сет Гордън, Джеймс Бобин и режисьора на "мормоните" Кейси Никълоу, наскоро те са започнали преговори за режисурата и с Гордън-Левит. Продуценти са "Marc Platt Productions" (Марк Плат и Адам Сийгъл) и "Free Association" (продуцентската къща от 2014 г. на Чанинг Тейтъм, Рийд Каролин и Питър Киърнън) заедно със самия Джоузеф Гордън-Левит и неговата фирма "HitRecord Films". От страна на Universal, проектът ще се надзирава от старши вицепрезидента по производството Кристин Лоу.

Не се очаква снимките да започнат скоро, тъй като Тейтъм започва екшън трилъра на Paramount "Triple Frontier" заедно с Том Харди и Махършала Али. Скоро - през август - излиза на екран и комедията с негово участие "Logan Lucky" на Стивън Содърбърг.

Режисьорският дебют на Гордън-Левит бе преди 4 години с романтичната драмедия "Дон Джон". Наскоро той получи бурни оценки и за ролята си в "Сноудън", а в момента разработва едновременно няколко проекта - “Fraggle Rock”, “Sovereign”, “K Troop” и “In Sight”.

Тейтъм и Гордън-Левит не са нови в света на танца и музиката, а също така имат опит в комедийния жанр. Преди 11 години Тейтъм стана известен с "В ритъма на танца" и продължи да демонстрира музикални умения във филми като "Професия: Стриптийзьор" и "Аве, Цезаре!". Гордън-Левит пък пя на живо по телевизия "Pivot" в своето шоу “HitRecord”. Като актьорски тандем двамата за последно участваха заедно във военната драма "Невъзможно завръщане" ("Stop-Loss") от 2008 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.