MGM намери дебютант за римейк на класика

29.03.2017 г.
MGM намери дебютант за римейк на класика45-годишният Крис Адисън (на снимката), който има нулев опит в киното, е предпочетен от Metro-Goldwyn-Mayer за режисьор на комедията "Nasty Women" ("Гадни жени") по сценарий на Джак Шейфър. Филмът е римейк на класиката "От мошеник нагоре" (1988 г.) на Франк Оз, в която участваха Стив Мартин и Майкъл Кейн, като разменя половете на героите - в новия филм ще участват Ан Хатауей и Ребъл Уилсън, както информирахме през януари.

Продуцират "Camp Sugar Productions" на Уилсън и "Cave 76" на Роджър Бърнбаум. С намирането на режисьор, може би скоро ще бъде определена и дата за реализация на проекта.

В комедията на Оз, двама измамници се опитват да "прекарат" една богата наследница в малко средиземноморско градче на Ривиерата. Самият филм също е римейк - на "Приказка за сън" ("Bedtime Story", 1964 г.) на Ралф Леви и с участието на Марлон Брандо.

Този път "Гадни жени" развива сюжет за две актриси-измамнички, които ще се опитат да разделят феноменален, но наивен техничар от богатството му. Едната от тях е "долнопробна", а другата - "от висока класа"... Самото заглавие пък е взето от обидната реплика на Доналд Тръмп към Хилари Клинтън - "nasty woman", изречена по време на финален кандидат-президентски телевизионен дебат през октомври 2016 г. Оттогава насам фразата е взета на въоръжение от феминистките движения.

Режисьорът - Адисън - е известен с няколко изяви само от малкия екран: епизоди от сериала "Вице" на HBO и от сериала "The Thick of It" на BBC. Той е комедиант и актьор с изяви в три хитови британски тв комедии.
Copyright © 2024 Dir.bg.