Покойната Кари Фишър влиза и във финалния "Star Wars"

08.04.2017 г.
Покойната Кари Фишър влиза и във финалния Епизод IX на сагата "Междузвездни войни" е и нейният финал. Вчера Тод Фишър, брат на починалата през декември Кари Фишър (принцеса Лея от поредицата), съобщи за "New York Daily News", че тя все пак ще присъства във филма. Премиерата в САЩ на фентъзи екшъна под режисурата на Колин Тревъроу е планирана от "Walt Disney Pictures" за 24 май 2019 г.

Тод, заедно с дъщерята на Кари - Били Лорд, са дали разрешение на студиото "Лукасфилм" да използва образа й в продукцията. Кари Фишър почина на 60 г., преди снимките на епизод IX да започнат. Тя обаче успя да се включи в снимките на епизод VIII "Междузвездни войни: Последните джедаи", който излиза на 15 декември тази година, макар че 2 ключови сцени с нейно участие останаха незаснети - една с Марк Хамил и една с Адам Драйвър, в която Лея се конфронтира със сина си. Продуцентите вероятно ще използват компютърно генериране на образа й.

"Тя е част от всичко това и мисля, че присъствието й сега е дори по-силно, отколкото беше - подобно на Оби Уан: когато сабята го посича, той става още по-мощен. Усещам, че същото става и с Кари. Заветът трябва да бъде продължен. Аз не съм единствен в това уравнение, но мисля, че хората заслужават да я имат. Тя е тяхно притежание," заяви Тод Фишър, цитиран от "Indiewire". Той подчерта и искреното си убеждение, че сюжетът ще почете адекватно покойната му сестра.

Вижте Кари Фишър в трейлъра на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" (епизод VII - 2015 г.).



В последната девета част на франчайза, Кари Фишър трябваше да има голяма ключова роля. Възможните варианти са 3: или присъствието на принцеса Лея се редуцира, или сценарият се преработва цялостно, или образът се генерира компютърно.
Copyright © 2024 Dir.bg.