Проектът "Triple Frontier" в клинична смърт

13.04.2017 г.
Проектът Екшън трилърът "Triple Frontier", планиран като продължение на успешната военна драма "Войната е опиат", загуби ключови позиции само месец преди старта на планираните снимки. От проекта излезе "Paramount", както и две от големите му звезди - Чанинг Тейтъм и Том Харди.

Според източници на "Дедлайн", актьорите не са били доволни от преработения сценарий, предложен им от Джей Си Шандор, който е и режисьор на филма. Студиото вероятно се е оттеглило, след като творческите различия са застрашили сериозно осъществяването на проекта, който вече е разполагал с точен график и фиксиран бюджет.

Носителят на "Оскар" Махършала Али скоро е бил включен в каста, както и Адрия Архона ("Истински детектив"). Преди година и Джони Деп преговаряше за участие. Сред имената, спрягани за различни роли, бяха още Том Ханкс, Шон Пен, Дензъл Уошингтън, Уил Смит, Хавиер Бардем и Крисчън Бейл.

Сценарият бе съвместна работа на Чандър с Марк Боул от "Войната е опиат" и историята е поставена в граничната зона, където реките Игуасу и Парана се събират между границите на три държави - Парагвай, Аржентина и Бразилия. Районът е известен като гнездо на организираната престъпност и е изключително труден за контрол.
Copyright © 2024 Dir.bg.