Джони Деп в черна комедия

16. 05. 2017 г.
Джони Деп в черна комедияДжони Деп ще участва в черната комедия „Кралят на джунглата” (“King of the Jungle”), който ще представи историята на Джон Макафи, създател на едноименната антивирусна програма.

Животът на Макафи е изключително динамичен като с настъпването на световната криза милионите му изчезват и той се мести в Белиз, където започва да се занимава с произведството на натурални антибиотици. През 2012г. местната полиция обискира имението му и открива огромни количества незаконни лекарства и оръжие.

Макафи отхвърля обвиненията като твърди, че обискът е незаконен и е провокиран от отказа му да плати откуп на местен политически лидер. Няколко месеца по-късно Макафи отново попада под прицела на полицията като обвиняем във връзка с убийството на неговия съсед Грегъри Фол.

Режисьори на филма ще са Глен Фикара и Джон Рекуа („Обичам те, Филип Морис”, „Фокус”), а по сценария ще работят Скот Алекзандър и Лари Карашевски, подписали се под класики като „Народът срещу Лари Флинт” и „Човек на луната”. За основа ще послужи материалът “John McAfee’s Last Stand”, публикуван на страниците на списание Wired.
Copyright © 2024 Dir.bg.