Финален трейлър и нов плакат за "Маймуните"

16.05.2017 г.
Финален трейлър и нов плакат за Днес бе разпространен последният (трети) трейлър за екшън фантастиката на Мат Рийвс "Войната за планетата на маймуните" - очевидно с идеята да предвести края на самото човечество. Двата конкурентни вида се изправят един срещу друг в битка за оцеляване, а Цезар (Анди Съркис) заплашва в очите Полковника (Уди Харелсън) - "Не аз започнах тази война, но аз ще я завърша!"

Вижте трейлъра (2:25 мин., с български субтитри).

По презумпция, филмът търси начин да запълни дупката с оригинала "Планетата на маймуните" от 1968 г. на Франклин Шафнър, макар че продуцентът Питър Чърнин намекна, че връзката е доста по-недоловима от очакваното. "Неизбежно се стремяхме нещата да се случват на мястото, където започна първият оригинален филм. Не го правим непременно по очевиден начин, но се надявам, че хората ще останат изненадани. От момента, в който започнахме сегашната трилогия, винаги сме се ориентирали от оригиналната поредица - не само защото обичаме тези режисьори, но и защото винаги сме признавали съществуването на тези филми. Едновременно се стремим да създаваме значими самостоятелни истории".

Новото видео на 20th Century Fox придава още по-мащабен и брутален вид на очакваните събития. Събирането на множество конфликти води до тотална катастрофа, а хаосът става несравнимо по-обхващащ от кулминациите в предишните два епизода - "Възходът" и "Зората".

Ето и новият плакат с таглайн "Бъдете свидетели на края":
Copyright © 2024 Dir.bg.