Джеймс Франко в римейк на “The Disaster Artist”

17. 05. 2017 г.
Джеймс Франко в римейк на “The Disaster Artist” От New Line Cinema и А24 обявиха, че “The Disaster Artist” на Джеймс Франко ще е по екраните на 8 декември, с което се надяват филмът да е сред основните претенденти в сезона на наградите. Сюжетът следва създателя на нискобюджетния филм „Стаята” – полския емигрант Томи Вайсо, който е режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля.

С излизането си през 2003г. продукцията е обявена за една от най-лошите на всички времена. 10 години след премиерата, друг участник във филма – Грег Сестеро, публикува своите мемоари със заглавие “The Disaster Artist”, където с подробности разказва за снимачния процес на филма, както и за отношенията си с ексцентричния Вайсо.

В ролята на Томи Вайсо ще видим Джеймс Франко, в Грег Сестеро пък ще се превъплъти братът на Джеймс – Дейв Франко, а сред останалите звездни имена в каста откриваме Зак Ефрон, Шарън Стоун, Джаки Уивър, Сет Роугън, Кейт Ъптън, Кристен Бел и Мелани Грифит, самите Вайсо и Сестеро също ще имат камео участия.
Copyright © 2024 Dir.bg.