Правят римейк на Рамбо

30. 05. 2017 г.
Правят римейк на РамбоТайгър Шроф ще се превъплъти в Рамбо в индийския римейк на култовия филм „Първа кръв” под режисурата на Сидхарт Ананд. „Такъв герой е много важен за нашата кинематография. Всички свързват индийското кино с романтичните истории и социалните драми, но нашата индустрия досега странеше от жестоките екшън филми”, сподели Ананд.

Индийският актьор коментира, че ще се придържа максимално към образа създаден от Силвестър Сталоун, но в никакъв случай няма да копира играта му. Снимките ще стартират през лятото, а премиерата на филма се очаква през 2018 г. Шроф публикува в Twitter и официалния постер на филма, след което бяха разменени реплики между него и Сталоун - който се опасяваше индийската продукция да не "развали" образа на героя:


Рамбо: Първа кръв” се появи по екраните през 1982г. и при бюджет от 14 милиона долара, успя да донесе световен боксофис от над 125 милиона.

През октомври миналата година и Nu Image / Millennium Films (наскоро придобити от китайски инвеститор) обявиха, че ще правят римейк на същия филм. За режисьор бе определен израелецът Ариел Вромен ("Хладнокръвният", "Престъпник") по дебютен сценарий на Брукс Макларън. В него Рамбо прилича на типажа на Джеймс Бонд.

За възкресяване на франчайза се говори и по-отдавна.  ПРез 2014 г. самият Сталоун искаше да направи "Рамбо: Последна кръв" в стилистиката на "Няма място за старите кучета" на братята Коен. Имаше и слухове за тв сериал по FOX, носещ оригиналното име на кинофилма със сюжет около отдавна изгубения син на Джон Рамбо.
Copyright © 2024 Dir.bg.