Пати Дженкинс ще режисира и „Жената чудо - 2”

01. 06. 2017 г.
Пати Дженкинс ще режисира и „Жената чудо - 2”Тази седмица се очаква „Жената чудо” да направи чудеса в световния боксофис, което ще възроди кариерата на режисьорката Пати Дженкинс. Тя дебютира на големия екран преди цели 14 години с разтърсващата драма „Чудовище”, за която Шарлийз Терон получи „Оскар”. Оттогава Дженкинс работи в телевизионни продукции и едва сега успява да се завърне в киното.

Една от предстоящите цели на Дженкинс е да седне на режисьорския стол на „I Am Superman” с Райън Гослинг в главната роля. Въпреки заглавието, филмът няма нищо общо с комикс героите на DC Cinematic Universe - драмата е написана от Дженкинс още през 2014 г. и по наличната информация представлява "странно и неочаквано пътуване на биещ се питбул.

Режисьорката сподели, че е готова да заснеме и продължение на „Жената чудо”, стига „Уорнър” и DC да са доволни от резултатите.

Жената чудо” ще се развихри и из българските киносалони от този петък, когато Гал Гадот ще застане рамо до рамо с Дейвид Тюлис, Робин Райт, Крис Пайн, Кони Нилсен и Юън Бремнър.
Copyright © 2024 Dir.bg.