Джесика Частейн се омъжи

11.06.2017 г.
Джесика Частейн се омъжи40-годишната холивудска актриса и продуцент вече е омъжена жена - вчера стана известно, че официално е казала "Да" на италианския моден експерт Джан Лука Паси де Препосуло, с когото излиза от 5 години насам.

Сватбата се е състояла в Италия в семеен и приятелски кръг - във венецианската вила от 17 век "Tiepolo Passi", собственост на семейство Паси, разположена в градчето Карбонеро, провинция Тревизо на регион Венето. Сред гостите са били Ан Хатауей със съпруга си Адам Шулман (Хатауей си партнира с Частейн в "Интерстелар" 2014 г.), както и Емили Блънт - двете играха заедно в "Ловецът: Ледената война" миналата година. Двете гостенки присъстваха и на предсватбената вечеря в петък. Забелязан е и венесуелският актьор Едгар Рамирес ("Враг номер едно").

По сведения на присъствали, сватбата е била "зашеметяваща", роклята на Частейн е била перфектна (бяла, без презрамки, с удобен корсаж, дантела, ниска талия, дълъг воал), самата тя е била изключително нервна по пътя към олтара в местната църква, а храната е била много вкусна. Според източниците, преобладавали са гости от страна на младоженеца, който има огромна фамилия, докато от страна на булката са присъствали предимно близки приятели.


Де Препосуло работи за френската по произход марка за облекла "Moncler", която вече е базирана в Италия. Частейн се запознава с 6 години по-младия от нея италианец-аристократ през 2012 г., когато тя е пиар на "Armani".

Двойката през годините пазеше връзката си далеч от светския шум, като в едно от редките си изявления Частейн каза за американското списание за мода, кино и изкуство "W Magazine": "Той е джентълмен. Което е особено важно за мен. Той произлиза от италианско семейство от "старата школа". Никой никога в неговия род не се е развеждал". Джесика Частейн има две номинации за Оскар - за главна женска роля във "Враг номер едно" (2012), за който печели Златен глобус, и за поддържаща женска роля в "Южнячки" (2011).

Фотографии на двойката от Инстаграм:

"Some things are worth the wait", 14.02.2017:


"So happy to be together on your birthday! Thankful for real life.", 13.11.2016:




Copyright © 2024 Dir.bg.