Почина Глен Хедли

12. 06. 2017 г.
Почина Глен ХедлиНа 62 години миналия четвъртък почина двукратно номинираната за „Еми” Глен Хедли („Самотният гълъб”). Актрисата ще бъде запомнена с участието си в класики като „Пурпурната роза на Кайро” на Уди Алън, „Фанданго” на Кевин Рейнолдс, „Дик Трейси” на Уорън Бийти, „Нотите на живота” на Стивън Херек, "От мошеник нагоре" на Франк Оз.

Хедли стартира своята театрална кариера в прочутата трупа на театър „Степенулф” в Чикаго, където играе редом до големия Джон Малкович, с когото сключва брак през 1982г. Шест години по-късно двамата се развеждат.

Последно гледахме Глен Хедли в „Кръгът” заедно с Том Ханкс и Ема Уотсън. Актрисата беше част от екипа на предстоящия комедиен сериал на Сет Роугън и Ивън Голдбърг “Future Man”. Двамата споделиха, че няма да търсят нова актриса за ролята на Хедли, просто ще променят сценария и нейната героиня ще остане само в заснетите до момента епизоди.

До края на годината на екран ще излезе и последният филм с участието на Глен Хедли „Вила Капри” на Рон Шелтън, в който тя играе рамо до рамо с Морган Фрийман, Томи Лий Джоунс и Рене Русо.
Copyright © 2024 Dir.bg.