Нестандартна промоция на "Валериан" в София през уикенда

23.06.2017 г.
Нестандартна промоция на Месец преди премиерата си у нас, "Валериан и градът на хилядите планети" ще гостува на "София диша" - мултижанров фестивал от градски тип, обединяващ визуални и сценични изкуства, литература, социално-образователни инициативи, екология и спорт. Всяка година от 2010-а насам събитието затваря знакови софийски улици за автомобилите и ги отваря за изкуството, но тази година ще се проведе на една локация - площад „Св. Александър Невски“. Фестивалът ще се проведе в две съботи и недели през месеците юни и август (на 24 и 25 юни / на 26 и 27 август 2017).

За предстоящия сега уикенд, от “Валериан” са построили специален павилион-шатра, в която всеки може да гледа официалните трейлъри на филма и да участва в игри, запознаващи посетителите с персонажите от фантастиката.

Трейлър 1
Трейлър 2
Трейлър 3

Наградата в едната игра е голяма - двама души ще спечелят покана за специалната гала премиера на филма в "La Cité du Cinéma" край Париж на 25 юли, като самолетните билети и две нощувки са част от наградата. Правила.

В шатрата ще има и втора игра, озаглавена “Оцвети, снимай и качи”. Всеки може да развихри въображението си, като покаже как изглеждат три от най-интересните извънземни във филма. За целта са подготвени графични картички, които се оцветяват по собствен вкус, след това се снимат и качват на официалната страница на филма във Facebook. Десетте картички, събрали най-много лайкове там до 6 юли, ще спечелят награди - тениски, чаши и билети.

Вижте постери на някои от извънземните герои: Мело, Доган Дагис, К-Трон, Омелит, Перлите, Мегаптор.
Copyright © 2024 Dir.bg.