Джоди Комър, Арън Тейлър-Джонсън и Рейф Файнс ще играят в продължението на трилъра "28 дни по-късно" на Дани Бойл

25.04.2024
Джоди Комър, Арън Тейлър-Джонсън и Рейф Файнс ще играят в продължението на трилъра Актьорите Джоди Комър, Арън Тейлър-Джонсън и Рейф Файнс ще бъдат във водещите роли на "28 години по-късно", продължението на прословутия зомби трилър "28 дни по-късно" на Дани Бойл, съобщи електронното издание Дедлайн, позовавайки се на свои източници.

Продължението ще е трилогия. Първият филм е отново по сценарий на Алекс Гарлънд, с когото Бойл работи и по оригинала преди 22 години.

Подробности за сюжета на продължението не са известни. Оригиналът от 2002 г. е фокусиран върху историята на куриер с велосипед (в ролята е младият Килиън Мърфи), който се събужда от кома и открива, че светът е превзет от зомбита след епидемия от вирус. Филмът се превърна в хит и през 2007 г. бе заснето продължението "28 седмици по-късно" с изпълнителни продуценти Бойл и Гарлънд.

"Сони Пикчърс" получи правата върху бъдещата трилогия в тежка конкуренция с други студиа. Гарлънд работи по сценария и на "28 години по-късно: Част 2". Килиън Мърфи, който бе отличен с "Оскар" за изпълнението си на Опенхаймер в продукцията на Кристофър Нолан, е изпълнителен продуцент.
Copyright © 2024 Dir.bg.