Дев Пател и Бен Стилър стават стриптийзьори

18. 07. 2017 г.
Дев Пател и Бен Стилър стават стриптийзьориИсторията на „Чипъндейлс” най-накрая ще се появи на голям екран. Bold Films застанаха зад проекта, който все още няма режисьор, но вече текат преговори с Дев Пател, който да се превъплъти в ролята на Стив Банерджи – създателят на култовия бар, от който тръгва най-известната група стриптийзьори.

Банерджи емигрира от Индия в Щатите, където години наред работи в собствената си бензиностанция, до деня, в който решава да зареже този бизнес и да купи нощен клуб. Той е първият, който включва тематична дамска вечер в програмата на нощен клуб, по време на която в заведението се допускат само жени. Успехът на тези вечери е толкова голям, че много скоро момчетата тръгват на турне из страната.

Бен Стилър също е привлечен към проекта, като той ще поеме ролята на Ник Де Ноя - автор на детски програми, носител на „Еми”, който създава визията и движи турнетата на момчетата.
Сценарият е написан от Айзък Адамсън, чийто проект „Бабълс” беше откупен от Netflix на последния фестивал в Кан за 20 милиона долара и ще се превърне в анимационен стоп-моушън филм за Майкъл Джексън и любимото му шимпанзе Бабълс.
Copyright © 2024 Dir.bg.