Бен Афлек отново Батман

24. 07. 2017 г.
Бен Афлек отново БатманДали ще видим Бен Афлек отново като Батман? Все по-често се говори, че актьорът ще облече костюма на Човека-прилеп за последно в „Лигата на справедливостта”. Първо той отказа да седне на режисьорския стол на „Батман”, след това Матю Рийвс, който своевременно пое режисьорската палка на проекта, отказа да работи по сценария на Афлек. По непотвърдени източници „Уорнър” търсят заместник на Бен Афлек и за ролята на Батман.

Една от основните причини за евентуалната смяна е възрастта на актьора. Рийвс обяви, че предстоящия филм ще е началото на една нова трилогия, която ще бъде реализирана в следващите 10 години. През август Афлек ще навърши 45 години и от студиото поемат известен риск, ако искат той да изпълни главната роля във всичките три части от поредицата.

52-годишният Робърт Дауни мл. е успешен пример за актьор превъплътил се в супергерой на такава възраст, но в повечето случаи актьорите са под 40-годишни. Партньори на Афлек в „Лигата на справедливостта” са 24-годишният Езра Милър, 29-годишният Рей Фишър, 32-годишната Гал Гадот, 34-годишният Хенри Кавил и 37-годишният Джейсън Момоа.
Copyright © 2020 Dir.bg.