10 години от "Семейство Симпсън: Филмът" - ще има ли продължение

30.07.2017 г.
10 години от В интервю за "Entertainment Weekly" режисьорът Дейвид Силвърман говори за възможността да излезе продължение на "Семейство Симпсън: Филмът". Комедийната анимация навърши 10 години от успешното си излизане на екран - 527 милиона долара приходи и положителен прием от критиката.

Силвърман не изключва Симпсън-2 да се появи рано или късно, макар в момента да е на съвсем ранен етап от разработка, по-скоро на фаза предварителни разговори. "Несъмнено съм много внимателен поне към две неща - не искам проектът да е рисков от гледна точка на бюджет, но и не бих искал да е нещо, направено само за пари. Искам да стане един наистина хубав филм и аз лично не изпитвам никаква нужда от продължение, ако то не е страхотно", казва Силвърман.

Според 60-годишния нюйоркчанин, той очаква да има втори филм, но все още е твърде далеч от реализацията му. "Говорим си това-онова, обмисляме го, но засега няма нищо реално."

Междувременно, през 2012 г. Силвърман бе номиниран за "Оскар" за късометражната анимация "The Longest Daycare". Преди пълнометражния филм от 2007 г., той бе многократно номиниран и спечели награди "Еми" за телевизионния сериал "Семейство Симпсън", който скоро ще навлезе в 30-ия си сезон. Силвърман режисира 33 от епизодите му през периода 1989-2015 г., два пъти даде и гласа си за озвучаването, написа сториборда на 13 епизода, нарисува концептуално героите в 54 епизода, действа като консултиращ продуцент и т.н.
Copyright © 2024 Dir.bg.