Ед Скрейн аут от „Хелбой

30. 08. 2017 г.
Ед Скрейн аут от „Хелбой”Последно: звездата от „Игра на тронове” Ед Скрейн няма да участва в новия „Хелбой” („Hellboy: Rise of the Blood Queen”). Основната причина за това решение е произходът на неговия герой Бен Даймио, който е азиатец според оригиналния комикс. Първоначално Скрейн не е знаел, че неговият персонаж е с азиатски корени.

В последно време азиатската общност в Щатите все по-често недоволства от решението на Холивуд да заличава произхода на героите от Азия като наема актьори с различен от този произход.

Последният такъв случай, на който общността реагира изключително бурно, беше решението Скарлет Йохансон да изпълни главната роля в „Дух в броня”.

Снимките на новия „Хелбой” трябва да стартират през септември, като една от основните снимачни площадки ще бъде у нас, а част от снимките ще са във Великобритания. По всяка вероятност филмът ще излезе на екран през втората половина на 2018г. Вече са потвърдени имената на Дейвид Харбър, Иън Макшейн и Мила Йовович. Режисурата ще е в ръцете на Нийл Маршал („Центурион”, „Игра на тронове”).
Copyright © 2024 Dir.bg.