Джаред Лето ще изиграе Хю Хефнър

04. 10. 2017 г.
Джаред Лето ще изиграе Хю ХефнърДжаред Лето получи главната роля в биографичен филм за Хю Хефнър, който почина миналата седмица. Режисьорското кресло на проекта е заето от Брет Ретнър, който от известно време се опитва да заснеме филм за легендарния основател на списанието „Плейбой“.

Лентата ще се фокусира върху трансформацията на Хефнър от обикновен мечтател, израснал в консервативно семейство, в икона на сексуалната революция. Първият брой на списанието излиза през 1953 г., когато на страниците му са публикувани еротичните снимки на тогава все още изгряващата звезда Мерилин Монро.

Той разполага само с осем хиляди долара, за да даде начало на проекта. В епохата на бурните 60 години на миналия век, Хю става един от най-влиятелните гласове на поколението, изправяйки се срещу всички табута, както сексуални, така и расови. Той отстоява свободата на изразяване и равноправие, Хефнър успява да застане до феминистките, против правителствената цензура и религиозните фундаменталисти. Целия биографичен филм трябва да бъде правдиво отражение на изпълнената с противоречия история на Хю Хефнър.

Все още не е насрочена дата за премиерата.

Джаред Лето (март 2017 г.) - Хю Хефнър (около 1977 г.)
Copyright © 2018 Dir.bg.