Стрелба на снимачната площадка на "Закрилникът 2"

08.10.2017 г.
Стрелба на снимачната площадка на Двама младежи на по 18 години са задържани в четвъртък от полицията в Бостън, 5 дни след като стреляли миналата събота (на 30 септември) сутринта по охранители на снимките на "Закрилникът 2" в града. Ранени са 40-годишна жена и 33-годишен мъж, които са откарани без опасност за живота в местни болници за лечение. Стрелците - Дионте Мартинес и Томас Пъркинс - са обвинени в опит за убийство, незаконно притежание на огнестрелно оръжие и незаконно притежание на муниции и ще бъдат изправени пред общинския съд Роксбъри идния петък, 13 октомври.

Стрелбата е станала на локация на улица Уитиър в квартал Роксбъри на Бостън. Мотивите се разследват, а според прокуратурата на окръг Съфолк по време на престъплението не е имало снимки на филма. Изглежда, също така, че двамата ранени гардове не са били цел на нападението, а са пострадали по-скоро случайно.

Продължението на "Закрилникът" излиза на 14 септември 2018 г. и е режисирано отново от Антоан Фукуа. Филмът е първото продължение, в което участва в кариерата си Дензъл Уошингтън. Оригиналният екшън трилър се превърна в бокс офис хит.

Уошингтън повтаря ролята си на Робърт Маккол - бивш агент специални операции, който сега помага на беззащитните. Звездата от сериала на Нетфликс "Наркос" - роденият в Чили американец Педро Паскал - в момента преговаря с Columbia Pictures да изиграе антагониста на Маккол в продължението.
Copyright © 2024 Dir.bg.