Кит Харингтън се радва за края на „Игра на тронове“

19. 10. 2017 г.
Кит Харингтън се радва за края на „Игра на тронове“„Игра на тронове“ скоро приключва, а този факт разстройва феновете на сагата на Джордж мартин. Но поне един човек е щастлив от наближаващия край. Това е Кит Харингтън, изпълняващ ролята на Джон Сноу. Той споделя, че най-накрая ще има време да се заеме и с други проекти.

„Сериалът приключва съвсем навреме – както за мен, така и за всички от снимачния екип – разказва Харингтън – Миналата нощ си писахме с Дейвид Беньоф и Дийн Уайс и всички много се разчувствахме. Сега ще имам цяла година, за да си почина.

„Игрите“ се снимат около шест месеца, но половината от проектите, в които искам да работя, започват преди края на снимките на сериите. А има толкова много неща, които искам да направя. Осем години – идеално време за приключване. Чакам с нетърпение финала. Имам много други идеи, с които искам да се занимавам.“

И докато Харингтън с надежда гледа напред, в бъдеще свободно от „Игра на тронове“, НВО всячески се опитва да удължи съществуването на един от най-популярните и доходоносни сериали в историята на канала.

Сега в разработка се намират пет предистории, действието на които ще се развиват в света на Вестерос. Сложно е да се каже, колко и кои от тях ще успеят да излязат на екран, но директорът на НВО Ричард Плеплер уверява, че има избор. По негови думи към момента над проектите работи голяма група много талантливи сценаристи, болшинството от които запознати до най-малката подробност с историята и митологията на „Игра на тронове“.  
Copyright © 2017 Dir.bg.