Дейвид Финчър разкритикува Марвел

16. 10. 2017 г.
Дейвид Финчър разкритикува МарвелДейвид Финчър не спира да възхвалява Netflix, като същевременно осъжда Marvel, които произвеждат поне по два филма на година за супергерои.

„Има огромно количество талантливи хора, които не виждат в работата на Marvel нищо сериозно, - казва режисьорът. – Мисля, че можем да намерим поле за изява, където да бъдат разказвани истории за възрастни хора, мъдри, зрели, внимателни и непрости.

Възможно е да бъдат създадени проекти, които не са разработени буквално в 3 действия. В допълнение на това, сериите не е нужно да са по 22 минути или да имат щастлив край. Смятам, че живеем във вълнуващи времена.“

Режисьорът отбелязва, че разцветът на кинематографията през 70-те години на миналия век се дължи на известно объркване от страна на студиата, които просто не са знаели какво е нужно на зрителя и така са решили да финансират проекти като „Easy Rider“ ("Волният ездач").

Вече втори продуцентски проект на Финчър намира пристанище в стрийм канала Netflix. Режисьорът засне двата начални епизода на сериала „Къща от карти“ и остана негов продуцент.

На 13 октомври Netflix пусна новия сериал, над който Финчър работи.
Copyright © 2024 Dir.bg.