Джаред Лето няма да влезе в ролята на Хю Хефнър

03. 11. 2017г.
Джаред Лето няма да влезе в ролята на Хю ХефнърСлед като „Плейбой” замразиха биографичния филм за Хю Хефнър, който Брет Ратнър трябваше да режисира, стана ясно, че Джаред Лето няма да изпълни главната роля.

Представител на актьора заяви: „Джаред никога не е бил и няма да бъде част от екипа на филма за Хю Хефнър, освен това няма намерение да работи по какъвто и да било проект с Брет Ратнър.”

Ратнър искаше да стартира биографичния филм за Хефнър още през 2007г., но получи „зелена светлина” едва след смъртта на медийния магнат. Преди години режисьорът сподели, че Джаред Лето е проявил желание да изпълни главната роля във филма:

„Джаред е мой приятел и като разбра, че имам правата за екранизация на живота на Хю, веднага ми каза: „Искам да го изиграя. Искам да го разбера!”

След като няколко актриси, сред които Наташа Хенстридж и Оливия Мън, обвиниха режисьора Брет Ратнър, че ги е насилвал сексуално, от „Playboy Enterprises” замразиха биографичния филм за Хю Хефнър, който Ратнър трябваше да режисира и продуцира.
Copyright © 2024 Dir.bg.