Нови проекти планира Гийермо дел Торо

13. 12. 2017г.
Нови проекти планира Гийермо дел ТороСлед като филмът на дел Торо „Формата на водата“ получи седем номинации за Златен глобус, Fox Searchlight споделиха пред медиите, че се очакват два нови проекта с участието на режисьора.

Те преговарят със Скот Купър (тазгодишния уестърн "Hostiles"), който трябва да режисира свръхестествената лента „Antlers“ с продуцент Гиермо дел Торо. Двамата се познават и имат желание да работят заедно.

Гийермо дел Торо се очаква да седне на режисьорския стол, както и да напише сценария на римейка на „Nightmare Alley“ от 1947 г. Източниците обаче предполагат, че той няма да се занимава толкова с режисьорската работа, колкото със създаването на самата история, която по план трябва да бъде разработена в сътрудничество с Ким Морган.

Сценарият на “Antlers” е дело на Хенри Чейзън и Ник Антоска и е основан на разказа „The Quiet Boy“, написан от Антоска. Свръхестественият филм на ужасите ще разказва историята на млада учителка, която открива, че бащата и братът на нейн ученик крият смъртоносна тайна. Тя взима момчето под крилото си и започва борба на живот и смърт срещу ужасяващите сили, които се простират далеч отвъд човешкото въображение.

„Nightmare Alley“ се върти около историята на амбициозен измамник, който се сдушва с психиатърка, по-покварена и от него. Първоначално те се наслаждават на успех в ограбването на хора, използвайки ексцентрични лъжливи хватки, но малко след това медалът се обръща и манипулаторите се оказват манипулирани.
Copyright © 2024 Dir.bg.