Проектът "Черната вдовица" на Марвъл с признаци на живот

11.01.2018 г.
Проектът Както съобщава Варайъти, Marvel са направили крачка в посока на съживяване на очаквания от феновете проект "Черната вдовица" - "Black Widow" като самостоятелен филм със Скарлет Йохансон. Макар че още не се говори за производство, шефът на студиото Кевин Файги се е срещнал с няколко сценаристи, като накрая изборът му се е спрял на 39-годишната Джак Шейфър (Jac Schaeffer) - независим сценарист, продуцент и режисьор.

Известно е също така, че студиото е обсъдила бъдещия сценарий с изпълнителката на главната роля на Наташа Романова.

Йохансон играе руската шпионка от отряда на отмъстителите още от 2010 г. насам, от "Железният човек 2". Тя толкова добре се превъплъти в комиксова героиня, че още тогава публиката пожела отделен филм за нея. Досега нюйоркчанката е влизала в образа на Романова в пет филма на Марвъл, а тази година ще я видим за шести път като ефектна убийца в "Отмъстителите: Война без край" (27 април).

Писателските способности на Джак Шейфър бяха подложени на оценката и на българската публика допреди няколко седмици чрез късометражната анимация "Замръзналото кралство: Коледа с Олаф". През лятото в САЩ от MGM/Annapurna излиза и нейната комедия "Nasty Women" с Ан Хатауей и Ребъл Уилсън (вижте предишни информации за това тук и тук).
Copyright © 2024 Dir.bg.