Майсторът на мега зрелища Майкъл Бей се присъединява към DC Comics

09. 02. 2018 г.
Майсторът на мега зрелища Майкъл Бей се присъединява към DC ComicsМайсторът на мега зрелища Майкъл Бей май ще поеме от света на на гигантските роботи към вселената на DC Comics.

„Уорнър“ от години разработват „Lobo“ -екранизация по комикса за мускулестия ловец на извънземни, която може да се превърне в следващия хит за режисьора на „Трансформърс“.

Все още няма нищо официално, но в ход са усилени преговори между двете страни. Решението зависи от пренаписването на сценария, с което се е заел Джейсън Фукс (сред разработилите сюжета на „Жената чудо“). Според първоначалната версия на сценария, бюджетът на бъдещия хит ще е над 200 милиона долара – цифра, която студиото не може да си позволи. За Бей този бюджет също е прекалено висок и той държи на промени в сценария, за да каже последната си дума.

В комикса, появил се за първи път през 1983 г., Лобо е цапнат в устата наемник, който е абсолютен егоист и не му пука от никого. Той естествено притежава суперсили, които го правят истинско страшилище за всевъзможни герои и злодеи.

Филмовата адаптация за ловеца на извънземни е в различни етапи на развитие от над 15 години. Уил Смит и Дуейн Джонсън са били споменавани като евентуални изпълнители на ролята, докато Гай Ричи и Брад Пейтън са били привличани за режисьори.

Бей последно режисира „Трaнсформърс: Последният рицар“ (2017) и е сред продуцентите на предстоящия през декември т.г. филм от тази вселена - „Бъмбълбий“.
Copyright © 2024 Dir.bg.