Галапремиера на "Привличане"

20.02.2018 г.
Галапремиера на Целият звезден каст на най-новия български филм „Привличане“ снощи мина по червения килим за официалната премиера на лентата в кино "Арена Делукс Bulgaria Mall" в София. Яна Маринова, Александър Сано и Башар Рахал представиха лентата.

Лъскавото събитие започна още в 18 часа с концерт на групите „Торнадо“ и "Jeremy?", както и с изява на композитора и продуцент Stani, работещ в Копенхаген. Те изпълниха свои авторски парчета, написани специално за саундтрака към филма. Многобройната публика аплодира не само тях, но и целия актьорски състав, който се качи на сцената, за да получи овации.

Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Владо Пенев и новоизгряващите млади таланти Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Нина Керанова, Анастасия Левордашка, Михаил Недялков, Спартак Тодоров и Васил Илиев минаха по червения килим и се снимаха със свои приятели, спонсори, фенове и колеги. Гостите на официалната премиера изпиха по чаша пенливо вино и се отправиха за първата прожекция на на лентата, която е сред очакваните родни заглавия вече месеци наред.



Повече от 500 души, разпределени в 4 зали на киното, първи имаха възможността да преживеят историята, да се посмеят и разчувстват с героите. След финала на всяка прожекция актьорският екип на филма - начело с режисьора Мартин Макариев - мина да благодари и да се поклони в залите.

Възторжени реакции, повече от петминутни аплаузи и викове „Браво“ съпровождаха звездите навсякъде, което е може би е знак, че „Привличане“ ще бъде сред най-големите хитове на годината.

Актрисата в главна роля, копродуцент и сценарист на филма Яна Маринова споделя:
„Искахме да покажем, че и български филм може да има една страхотна картина, един перфектен звук и фокус върху сюжета без да вървим в различни посоки. Това е първият български филм с толкова силен саундтрак, в който участват групите Jeremy?, Торнадо, македонската звезда Слаткаристика, композиторите и продуценти Nedy John Cross и Stani, Dexter, 100 кила, дори имаме и международно участие в лицето на носителката на няколко награди "Грами" Тифани Фред. Оператор на филма е Иван Вацов, феноменалният звук е дело на Мишо Дичев, монтаж Никола Миленов, а сърцето на филма е Мартин Макариев, режисьор. „Привличане“ е филм за всички - за тийнейджърите, които смятат, че са тръгнали по своя път, но често се отклоняват, за възрастните, които смятат, че са изпуснали своя шанс за реализация, за менторите, които се появяват, когато има нужда от тях. Защото на каквато и възраст да си, винаги има какво още да научиш, ако следваш ритъма на сърцето си“.

След финала на прожекциите, всички гости и артисти се събраха на коктейл в бар „Сохо“, където се насладиха на изискани напитки и храни. Специално да поздравят своите колеги бяха дошли Наум Шопов-син, режисьорите Ники Илиев и Илиян Джевелеков, Мартина Вачкова, Лазар Кисьов, Бобо, хореографът на филма Атанас Месечков и много други родни звезди.

Привличане“ е на екраните в цялата страна от този петък, 23 февруари.

Клип на Слаткаристика - Money към саундтрака:


Клип на парчето "We Like It Loud" с вокалите на Tiffany Fred, дело на Stani ft. Dexter:






Copyright © 2024 Dir.bg.