Джесика Частейн в преговори за втората част на "То"

21. 02. 2018 г.
Джесика Частейн в преговори за втората част на Джесика Частейн е започнала преговори за участие в продължението на най-касовия филм на ужасите на всички времена. В дългоочакваната втора част на „То“ тя ще играе вече порасналата Бевърли, изиграна в първия филм от 16-годишната днес София Лилис.

Режисьор и на продължението ще е Анди Мушети, а сценарият отново е дело на Гари Доберман, който все още работи по него. Очаква се и Бил Скарсгард да се завърне в ролята на Пениуайз. В продължението вече порасналите деца се завръщат в родния си град, за да се изправят отново срещу злокобния клоун.

Снимките ще започнат през лятото, а премиерата на "It: Chapter Two" е предвидена за 6 септември 2019 г.


Спекулациите, че Частейн ще участва в продължението, започнаха скоро след премиерата на „То“. В интервю Мушети признава, че тя ще бъде идеалният вариант да играе порасналата Бевърли. Тoй вече е работил с нея по първия си голям хит „Мама“, така че явно нещата се подреждат.

Частейн наскоро бе номинирана за „Златен глобус“ за участието си в „Принцесата на покера“. В края на годината ще я видим и в „X-Men: Dark Phoenix“, а освен това й предстоят снимки в комедия заедно с Октавия Спенсър.
Copyright © 2024 Dir.bg.