Ръсел Кроу продава колекцията си

08. 03. 2018 г.
Ръсел Кроу продава колекцията сиОказва се, че Ръсел Кроу обича да събира различни сувенири от снимачните площадки на филмите с негово участие. Ето че сега тази огромна колекция с над 200 предмета ще бъде предложена на търг. По този начин звездата от „Красив ум“ ще финализира своя развод с Даниел Спенсър.

Всички сувенири, събирани през годините от носителя на „Оскар“, ще бъдат изложени в Евелай, Австралия от 4 до 7 април, като в последния ден ще се състои и разпродажбата. Сред тях са напълно функционираща римска колесница и дървен тренировъчен меч от „Гладиатор“, както и предмети от „Клетниците“, „Късметлията“, „Поверително от Ел Ей“ и „Вътрешен човек“.

Може би най-скъпата вещ е цигулката, използвана от Кроу във филма „Господар и командир“. Тя е произведена през 1890 г. и според аукционната къща „Сотби“ цената й е 2,8 милиона щатски долара.

Кроу коментира и развода си с австралийската актриса, от която има двама сина.
„Бяхме разделени повече от пет години, а разводът ни ще стане факт по време на търга. Точно както отгледахме нашите деца, за нас беше лесно и да се грижим за подобна колекция. Мисля, че и Даниел споделя моето мнение, че е добре да продължим напред, като се отървем от всичко излишно“ - заяви той и допълни, че поне няма повече да се грижи, описва и почиства всички тези предмети.
Copyright © 2018 Dir.bg.