Оливия Уайлд става крайна феминистка в "A Vigilante"

12. 03. 2018 г.
Оливия Уайлд става крайна феминистка в Тя взима правосъдието в свои ръце и обявява война на всички мъже, който тормозят по всевъзможни начини представителките на нежния пол. Е, Оливия Уайлд просто играе такава героиня в новия си филм. Но всъщност тя признава, че тази роля страшно много й допада.

„Мисля, че филмът „A Vigilante“ може да бъде определен като алегория в борбата с патриархалния начин на живот. В него става въпрос за злоупотребата с власт. И посланието му е, че на всички вече ни е писнало от това“, споделя звездата от „Дилъри на време“.  

Новият филм, чийто сценарист и режисьор е Сара Дагар-Никсън, е своеобразна фантастика на тема отмъщение. В нея Сейди (героинята на Уайлд) е истинска фурия, готова да срита всеки, предизвикал гнева й. Тя започва да се саморазправя с мъжете, които злоупотребяват с жените.

Преживяването по време на снимките вдъхновява актрисата да подготви своя режисьорски дебют „Booksmart“, работата по който ще започне скоро. „От доста време имах желание да се заема с режисурата. Учила съм се от много силни режисьори, но реших да направя следващата крачка от актьорството и продуцентството благодарение на работата си със Сара на снимачната площадка на „A Vigilante“, допълва Уайлд.
Copyright © 2019 Dir.bg.