Спайк Лий ще се заеме с „Nightwatch“

15. 03. 2018 г.
Спайк Лий ще се заеме с „Nightwatch“След успеха на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, от „Сони“ са решили да се възползват максимално от популярността на супергероя. Тази година предстои да излезе нов филм от вселената на Човека-паяк – „Венъм“ с Том Харди, а Спайк Лий ще се заеме със следващия филм от заформящата се поредица – „Nightwatch“.

Сред планираните филми по комиксите на „Марвъл“ са още „Silver and Black” и „Morbius the Living Vampire“.

Чео Ходари Коукър, създател на сериала „Luke Cage“ (2016) за Netflix, е сценарист на бъдещия хит. Сюжетът проследява приключенията на доктор Кевин Тренч, който става жертва на терористи, но е спасен от своя версия от бъдещето, носеща високотехнологичен костюм.

Героят Nightwatch се появява за първи път в комиксите за Спайдър-мен през 1993 г. и дори за кратко има своя собствена поредица. Няколко художници представят приключенията му, като сред тях са Тери Кавана, Дерек Янигър и Алекс Савиук.

Ще е интересно как номиниран за „Оскар“ режисьор като Спайк Лий ще се впише в поредицата за супергерои. Очакваме да научим скоро и подробности за актьорския състав на „Nightwatch“.
Copyright © 2024 Dir.bg.