Скарлет Йохансон във филм на Тайка Уайтити

30. 03. 2018 г.
Скарлет Йохансон във филм на Тайка УайтитиСлед огромния успех на „Тор: Рангарок“, който се превърна в най-касовия от трите филма за скандинавския бог, режисьорът Тайка Уайтити започна работа по няколко проекта. Сред тях е телевизионна продукция по вампирската комедия „Какво правим в сенките“, а следващият му филм звучи доста странно и нетипично за новозеландския режисьор, но пък в него ще участва Скарлет Йохансон.

Действието в „Jojo Rabbit“ ("Джоджо Заека") се развива по време на Втората световна война. Един младеж от армията на Хитлер ще направи шокиращо откритие – неговата майка (Йохансон) се осмелява да крие еврейско момиченце в тяхната къща. Самият Уайтити е автор на сценария и също ще участва, както често прави в своите филми. Той ще играе фантастична версия на самия фюрер и подчертава, че тя съвсем няма да възхвалява едно от най-големите чудовища, които света познава.

В момента режисьорът е в процес на търсене на своя млад изпълнител на главната роля във филма. Иначе съвсем скоро ще видим Йохансон като част от знаменития ансамбъл супер герои в „Отмъстителите: Война без край“. Тя участва с гласа си в новата нестандартна анимация на Уес Андерсън „Островът на кучетата“.
Copyright © 2024 Dir.bg.