Вин Дизел ще се снима в комедия

17. 05. 2018 г.
Вин Дизел ще се снима в комедияКой казва, че го бива само да наритва всякакви задници и да се кара със Скалата? Е, Вин Дизел има и опит в комедията, даже един от най-успешните му филми е „Умиротворителят“, в който той трябва да се справи с пет неподдаващи се на опитомяване хлапета. Ето че актьорът ще участва в нова комедия с красноречивото заглавие „Muscle”.

Дизел ще бъде и продуцент, заедно със Саманта Винсънт и тяхната обща компания One Race Films. Всички подробности за сюжета са абсолютно засекретени, дори не е ясно какъв ще е героят на звездата от „Трите хикса“. Но пък от екипа на бъдещия хит са убедени в успеха му и дори се надяват той да постави начало на нова поредица.

„Познавам Вин повече от десетилетие, след като работихме заедно по няколко филма от поредицата „Бързи и яростни“ и сме въодушевени да направим нещо в този стил. „Muscle” е перфектното съчетание между екшън и комедия, заради което той си спечели милиони фенове по целия свят и затова смятаме, че с този филм актьорът ще се похвали с нова успешна поредица“, заяви Адам Фогелсън от STXfilms, които ще разпространяват новия филм.

Освен „Бързи и яростни“, Дизел вече е част от вселената на „Марвел“, покрай озвучаването на симпатягата Грут в „Пазители на галактиката“ и „Отмъстителите: Войната на героите“. Това лято той ще снима филма „Bloodshot“, а след това ще продуцира „Трите хикса 4“.
Copyright © 2024 Dir.bg.