Джеймс Гън готов със сценария на „Пазители на галактиката vol. 3

26-06-2018
Джеймс Гън готов със сценария на „Пазители на галактиката vol. 3“Новината съобщи шефът на „Марвъл“ Кевин Файги. Той допълни, че студиото ще започне съвсем скоро подготовка за снимките, които са планирани за началото на следващата година.

„До две седмици трябва да приключат снимките на „Капитан Марвел“. След това започваме да снимаме новия „Спайдър-мен“, а след него е ред на „Пазители на Галактиката 3“, разясни Файги.

Гън се похвали, че работи по новия сценарий още преди премиерата на втората част. Разбира се, със сигурност ще има промени по сценария, но важното е, че той е завършен. Очакваме скоро да научим кои нови герои ще се присъединят към Крис Прат и компания. Все още не е потвърдено и дали Зоуи Салдана ще се завърне в ролята на Гамора след събитията в „Отмъстителите: Война без край“.

Според самият Гън, третата част на „Пазители на Галактиката“ ще е своеобразен финал на поредицата, така че още повече засили интереса ни. „Марвел“ все още не са обявили дата за премиерата, но може би тя ще се състои на 1 май 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.