Джаред Лето във вселената на Спайдър-мен

28-06-2018
Джаред Лето във вселената на Спайдър-менДжаред Лето явно е решил да изиграе всички противници на супергероите от комиксите. Той ни впечатли със своето поразително преобразяване като Жокера в „Отряд самоубийци“, а сега ще го видим и като един от вечните злодеи, създаващи проблеми на Спaйдър-мен, в новия филм Morbius, чийто режисьор ще бъде Даниел Еспиноса („Признак на живот“).

Доктор Майкъл Морбиус е биохимик, който в опит да открие лекарство за тежко заболяване си инжектира серум, съдържащ кръв от прилеп. Така той се превръща в антигероя Морбиус. Той е истински вампир и точно по тази причина е жаден за човешка кръв.

Злодеят е представен за първи път в комиксите на „Марвел“ през 70-те като основния противник на Спaйдър-мен в брой 101 на Невероятният Спaйдър-мен“. Впоследствие популярността му нараства и той е главен герой в поредица комикси.

Morbius“ ще е поредният опит на „Сони“ да продължат да правят филми от вселената на Спайдър-мен. Предстои да видим Том Харди като Венъм – друг популярен противник на супергероя, изстрелващ своята паяжина. Премиерата на „Венъм“ в България е на 5 октомври.
Copyright © 2024 Dir.bg.