Както бе съобщено, Макгрегър ..."/> Кино

Ребека Фъргюсън ще се присъедини към Юън Макгрегър в „Доктор Сън

29-06-2018
Ребека Фъргюсън ще се присъедини към Юън Макгрегър в „Доктор Сън“Както бе съобщено, Макгрегър ще е в ролята на порасналия Дани Торънс. Все още не ясно каква ще е героинята на Фъргюсън.

„Уорнър“ от години се опитваха да направят това продължение, както и неговата предистория, озаглавена „The Overlook Hotel“. След сензационния успех на „То“, вече всички екранизации по Стивън Кинг се радват на засилен интерес и сега от това ще се възползва режисьорът Майк Фланаган, заснел друг филм по роман на „хорър краля“ – „Играта на Джералд“ (2017).

Стенли Кубрик режисира „Сиянието“ с участието на Джак Никълсън и Шели Дювал. Дани Лойд играе малкия Дани Торънс. Филмът минава за боксофис разочарование, след като спечелва едва 44 милиона долара при бюджет 19 милиона. Впоследствие обаче той се превръща в култова класика.

Фъргюсън осъществи своя пробив в Холивуд с „Мисията невъзможна: Престъпна нация“. Впоследствие тя се снима и в касовия мюзикъл „Най-великият шоумен“, а съвсем скоро отново ще я видим като партньорка на Том Круз в шестата част на неговата невъзможна мисия.
Copyright © 2024 Dir.bg.