Дуейн Джонсън се скара с Тайрийз Гибсън

16. 07. 2018 г.
Дуейн Джонсън се скара с Тайрийз ГибсънЗнаем, че Дуейн Джонсън все още не може да преглътне конфликта си с Вин Дизел, заради който заплашва повече да не участва в поредицата „Бързи и яростни“. Сега стана ясно, че той е обиден и на друг член от екипа, вманиачен по високите скорости – Тайрийз Гибсън.

Враждата между двамата започва през септември 2017, когато е анонсирано, че Джонсън ще участва в страничен филм от поредицата, в който ще се подвизават неговият герой и този на Джейсън Стейтъм. Гибсън е изключително недоволен от решението на „Юнивърсал“ да подготвят новия екшън "Jason Statham" („Хобс и Шоу“), още повече, че Стейтъм се присъединява много по-късно към актьорския състав на поредицата в сравнение с останалите от екипа. Той напада Джонсън в социалните мрежи и заплашва да не участва в следващите продължения.

„Много съм разочарован от поведението на Тайрийз, с когото бяхме приятели от толкова години. Очевидно коментарите му се дължат на проблеми в личния му живот“, заяви в скорошно интервю Джонсън. Той допълни, че оттогава не се е чувал с Гибсън и не вижда смисъл да разговаря с него оттук нататък.

Междувременно подготовката по „Хобс и Шоу“ тече на пълни обороти, а премиерата се очаква през юли 2019 г. „Бързи и яростни 9“ пък трябва да излезе през 2020 г., а на режисьорския стол отново се завръща Джъстин Лин.
Copyright © 2024 Dir.bg.