Първи официален кадър от новия "Терминатор"

01.08.2018 г.
Първи официален кадър от новия Paramount Pictures пуснаха днес в социалната мрежа Туитър първи кадър от новия, шести филм "Терминатор", който все още няма заглавие и се води като "Untitled Terminator Reboot". Премиерата му е обявена за 19 ноември 2019 г. в САЩ, а също така и в Бъгария.
Вижте снимката в оригинален размер.

Виждаме участващите актьори (отляво надясно) - колумбийската актриса, завършила школата на Лий Страсбърг в Ню Йорк, Наталия Рейес; канадската актриса, също завършила в Ню Йорк и с баща англичанин и майка южноафриканка - Макензи Дейвис; и 61-годишната американка Линда Хамилтън, изиграла Сара Конър в оригиналния филм от 1984 година, както и в продължението "Тeрминатор 2: Страшният съд" (1991).

Режисьор е Тим Милър ("Дедпул"), който отново ще работи със "своя" оператор Кен Сенг. Продуценти са Джеймс Камерън и Дейвид Елисън. Разпространението извън САЩ се осъществява от 20th Century Fox. Разработката на сюжета принадлежи на Тим Милър и Дейвид Елисън, а под техен надзор с текста на сценария на екшън фантастиката са се заели четирима - Джош Фридман, Дейвид Гойър, Били Рей и Джъстин Роудс.

Снимките започнаха на 4 юни в Испания, след което продължиха в Будапеща, Унгария - Арнолд Шварценегер работи там вече втори ден. Някои сцени ще бъдат заснети във Великобритания и дори в Мексико, а по-голямата част от филма ще бъде заснета в САЩ. Счита се, че предстоящият епизод от поредицата ще бъде продължение на "Тeрминатор 2". Не се оправдаха очакванията, че Камерън ще се захване едва след като приключи с продълженията на „Аватар”.
Copyright © 2024 Dir.bg.