Ново попълнение в „Междузвездни войни: Епизод IX“: Доминик Монахан

27-08-2018
Ново попълнение в „Междузвездни войни: Епизод IX“: Доминик МонаханДжей Джей Ейбръмс вече обяви актьорския състав на дългоочаквания „Епизод IX“ от междузвездната сага и не предполагахме, че в него ще има нови попълнения. Но все пак към добре познатите имена ще се присъедини още едно: Доминик Монахан.

Все още не се споменават подробности за ролята му, но актьорът сподели, че това е сбъдване на негова дългогодишна мечта. „Далечната галактика има такова влияние върху мен, колкото тази, в която живея, така че с удоволствие ще участвам“, заяви развълнуваният Монахан.

Той е толкова ентусиазиран, когато Ейбръмс е избран за режисьор на „Силата се пробужда“, и споделя, че е готов да изиграе каквато и да е роля в касовия хит. Все пак двамата с режисьора се познават доста добре. Монахан участва в създадения от Ейбръмс сериал "Изгубени“ и може би така е успял да си осигури мечтаната роля в новия фентъзи филм.

За актьора това ще е второ участие в популярна поредица. Той изпълняваше ролята на хобита Мери в трилогията „Властелинът на пръстените“. Сред последните филми с участието на анлгийския актьор, роден и израснал до 12-годишна възраст в Германия, е трилърът „Mute“ на Дънкан Джоунс. През 2014 г. Монахан бе номиниран за "Еми" за риалити поредицата "Диви същества". Българските кинозрители са го виждали още в "Х-Мен началото: Върколак" (2009).
Copyright © 2024 Dir.bg.