Шестата част на "Умирай трудно" вече със заглавие: „Маклейн“

04. 09. 2018 г.
Шестата част на Изминаха 30 години от премиерата на екшън класиката „Умирай трудно“, но популярността на ченгето Джон Маклейн не намалява. Ето че предстои да го видим за шести път на екран във филм, който ще бъде едновременно предисторията на младия Маклейн и паралелно с това ще видим новите премеждия на прехвърлилия 60-те Брус Уилис.
Заглавието на новия филм бе обявено първоначално като „Умирай трудно: Година първа“. Сега новината е, че то ще бъде кратко и много лаконично – „Маклейн“. Това съобщи продуцентът Лоренцо ди Бонавентура („Мега звяр“).

„Този филм ще бъде изцяло посветен на Джон Маклейн“, заяви той. Прочутият продуцент опроверга слуховете, че акцент в продължението ще е предисторията на младото ченге, което ще се превърне във враг на всички терористи. Според Ди Бонавентура действието ще тече паралелно между миналото и настоящето, така че ще можем да видим Брус Уилис в голяма част от екшъна.
Лен Уайзман, създател на „Умиpай трудно 4.0“, ще е режисьор и на новия филм. Сценарият за него явно вече е готов, защото се очаква снимките да започнат до няколко месеца. Надяваме се скоро да научим и името на актьора, който ще играе младия Маклейн.
Copyright © 2024 Dir.bg.