Анапурна без пари за филма за Фокс Нюз

10.10.2018 г.
Анапурна без пари за филма за Фокс НюзМакар че снимките за изпълнената с високи очаквания драма за покойния Роджър Ейлс от Fox News трябваше да започнат само след две седмици, от Annapurna Pictures изненадващо се отказаха от проекта. Филмът, който още няма заглавие освен работното "Fair and Balanced", тъкмо бе привлякъл и Малкълм Макдауъл за второстепенната роля на медийния магнат Рупърт Мърдок към останалите звезди - Джон Литгоу в главната роля, Никол Кидман, Марго Роби, Шарлийз Терон, Кейт Маккинън. Сценарият е на Чарлз Рандолф (с "Оскар" за "Големият залог"), режисьор е Джей Роуч.

Според запознати със ситуацията, Анапурна се оттеглят от филма заради проблеми с бюджета - той е започнал да нараства главоломно от ден на ден. Освен това се предполагат и вътрешни противоречия в самото студио. В момента няма яснота относно снимките и дали е възможно тяхното отлагане.

Според наблюдатели, цитирани от Варайъти, възможно е Focus Features да замести Анапурна, а съфинансиране да дойде от Bron Studios. Сред продуцентите са Мегън Елисън, Чарлз Рандолф, Джей Роуч, Шарлийз Терон.
Copyright © 2024 Dir.bg.