Руби Роуз ще изиграе Батуомън

10. 10. 2018 г.
Руби Роуз ще изиграе БатуомънЗадава се нов борец с престъпността в Готъм сити. Руби Роуз играе Кейт Кейн, която ще се сдобие със собствен сериал като Батуомън догодина. Тя ще направи своя дебют в епизода „Elseworlds“ от сезон 5 на тв сериала „Светкавицата“, в който ще участват още Стрелата и Супергърл.

Вече може да видим как ще изглежда Роуз, пременена в костюма на своята героиня. Той е дело на прочутата дизайнерка Колин Атууд, носителка на четири награди „Оскар“. Естествено, на гърдите й се откроява червеният символ на Батман, а самият костюм със сигурност ще се превърне в един от най-търсените покрай предстоящия Хелоуин.

Още през август Роуз, която е сред звездите на летния хит „Мега звяр“, бе обявена за изпълнителка на Батуомън. Това породи доста коментари в социалните мрежи. Проблемът е, че героинята й Кейт Кейн е лесбийка, а някои от феновете на DC не подозираха и че самата актриса също е такава.

След като започнаха да я нападат в Туитър, Роуз написа дълго обръщение в своя защита и в защита на всички жени и членове на ЛГБТ общността. „Мога да пожелая всички да сме по-толерантни и да се поддържаме взаимно. Ако имате нужда от мен, може да ме потърсите на моя Бат-телефон“, завършва обръщението си актрисата, преди да изтрие профила си в Туитър.

Снимките на дългоочаквания епизод започнаха във Ванкувър, а премиерата му ще бъде на 9 декември в САЩ. В България, тв каналът FOX в момента довършва излъчването на предишния сезон 4.
Copyright © 2024 Dir.bg.