Ема Робъртс ще участва в сериал на Netflix

12. 10. 2018 г.
Ема Робъртс ще участва в сериал на NetflixЕма Робъртс е новата шампионка на леда. Звездата от „Зловеща семейна история“ ще участва в сериала на Netflix „Spinning Out“, който ще хвърли поглед към заредения с невероятно много напрежение свят във фигурното пързаляне.

Създаден по сценарий на Саманта Стратън („Mr. Mercedes“), новият сериал от 10 епизода ще разказва за Кейт Бейкър (героинята на Робъртс) – състезателка по фигурно пързаляне, на която се възлагат големи надежди. Тя обаче е на път да зареже спорта, след едно катастрофално падане на леда.

Все пак Кейт има възможност да продължи кариерата си в двойка с талантливо лошо момче. Така обаче тя е изложена на опасността да разкрие строго пазена тайна, която ще я бележи за цял живот. Двамата с новия й партньор ще преминат през безброй изпитания, физически и емоционални травми, за да сбъднат своята заветна олимпийска мечта.

Историята звучи донякъде като в хитовата комедия „Кънки с остър връх“ от началото на 90-те, която се сдоби с няколко продължения. Все още очакваме да разберем кой ще бъде партньор на Робъртс на екрана. Междувременно племенницата на Джулия Робъртс участва в последния сезон на хитовия сериал „Зловеща семейна история: Апокалипсис“.
Copyright © 2018 Dir.bg.